+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Training 4 Soft1 – Încheiere sesiune Advanced 3-14 Iunie 2019

Training 4 Soft1

Încheiere sesiune Advanced 3-14 Iunie 2019

 

 

În perioada 3-14 Iunie 2019 s-a desfășurat prima sesiune a programului de Training 4 Soft1, îndelung așteptat, atât de către noi, cât și de către parteneri. A implicat multă muncă, mult material de studiu, dar și multă înțelegere, de la aplicabilitatea informațiilor dobândite, până la situațiile neprevăzute cu care se poate confrunta un consultant.

Obiectivul nostru este de a ajuta companiile să utilizeze sistemul erp la peste 80% din capacitatea acestuia, iar odată cu finalul primei sesiuni de instruire, am ajuns cu un pas mai aproape de atingerea acestui țel. Împreună putem crea un ecosistem de sprijin reciproc, în care să dezvoltăm abilități și să furnizăm know-how pentru o creștere exponențială a companiei dumneavoastră.

În acest sens, vă amintim ca echipa Serra a conceput platforma de training, www.trainingsoft1.ro, pe care veți găsi clipuri pentru fiecare funcționalitate a Soft1ERP, urmând să vă punem la dispoziție și un forum de discuții.

Dorim să le mulțumim partenerilor noștri pentru încrederea în echipa Serra și pentru efortul depus, iar în semn de apreciere, companiile care au avut cursanți la instruire vor primi acces gratuit pe platformă.

Vă așteptăm cu drag la sesiunea următoare Advanced, din luna Octombrie 2019. Înscrierile se pot face până pe 15 septembrie 2019 platforma de training www.trainingsoft1.ro.

 

Cu stimă,

Alina Shaker | Marketing Specialist

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din