+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Soluții complete oferite de Serra Software – ERP, HR, CRM, BI și servicii integrate

Începând cu luna martie 2018, echipa Serra Software adaugă portofoliului său un nou partener, care oferă servicii complexe de înaltă calitate în domeniul antreprenoriatului și execuției lucrărilor de construcții industriale.

Proiectul este dezvoltat de Serra într-un moment important al dezvoltării afacerii, clientul optând pentru implementarea de către echipa Serra Software a unui ERP flexibil și complex – Soft1, care include alături de modulele clasice de automatizare a afacerii, și Modulul CRM ales pentru o mai bună gestionare a relației cu clienții, precum și Modulul Salarizare dezvoltat de echipa Serra.

Proiectul beneficiază de un plus de valoare prin alegerea soluției de BI – Qlick Sense, care va fi implementată de noul Departament de BI Serra. Evoluăm astfel împreună cu partenerii noștri, completând an de an gama de servicii și soluții software oferite.

Gestionarea proiectelor din faza inițială de ofertare până în ultima fază de execuție va fi provocarea majoră a acestui proiect, soluțiile oferite de echipa Serra permițând o bugetare riguroasă a fiecărui proiect și un control eficient al costurilor și profitabilității în toate fazele proiectului, atât prin configurarea fluxurilor în ERP, cât și prin datele extrase cu ajutorul BI-ului atașat.

Sunt incluse în implementare toate activitățile specifice antreprenoriatului general industrial și subcontractare, precum și cele de execuție directă de lucrări, dar și cele organizatorice, de analiză managerială, salarizare și CRM. Prin automatizarea proceselor și urmărirea detaliilor pe fluxuri, se urmărește eficientizarea aprovizionării pe parcursul proiectelor și corelarea datelor din graficele de lucrări specifice acestui domeniu de activitate. Implementarea acestor fluxuri complexe a necesitat o analiză de business realizată profesionist în cele mai mici detalii și oplanificare minuțioasă a etapelor de implementare.

După implementare, vom reveni cu un studiu de caz asupra proiectului și cu detalii din partea clientului care ne-a ales.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din