+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Serra Software dezvoltă noi linii de business

Parteneriatul cu SAP – brandul lider pe piața soluțiilor ERP

Începând cu acest an, activitatea Serra se dezvoltă într-o nouă direcție și spre noi segmente de clienți, prin semnarea unui parteneriat cu SAP, care face parte din strategia companiei și care va completa activitatea noastră în următorii 10 ani.

Alături de cele două linii de business, Soft1ERP și soluțiile de business intelligence, SAP B1 va reprezenta un pilon care asigură o mai mare stabilitate și reprezentativitate a companiei Serra Software pe piața din România.

SAP Business One, o soluție software utilizată de peste 60 000 de companii din întreaga lume, oferă o dimensiune internațională serviciilor oferite Serra Software. Provocările pentru o echipă de profesioniști formată în timp și cu relații profesionale consolidate de proiecte importante, nu pot veni decât din zona unei piețe mult mai matură față de cea a României.

Încă de la înființare, am avut inclus în strategia de dezvoltare, un plan de business pentru piața externă. Denumirea companiei sugerează acest lucru destul de evident. Serra Software International nu este o denumire întâmplătoare, acest parteneriat este un prim pas pentru ceea ce ne dorim.

Cu privire la profilul clientului de SAP B1 din Romania, putem spune ca nu “digeră” o altă soluție software, iar în rest are nevoie de aceleași servicii de calitate în ceea ce privește consultanța de business și implementarea de software.

La evenimentul “2018 SMB Innovation Summit” care a avut loc la Barcelona, am putut evalua evoluția companiei Serra Software, iar concluziile sunt încurajatoare. Creșterea organică și stabilitatea echipei, în condițiile unei crize de resurse umane calificate, face ca Serra Software să fie pregătită pentru această nișă a soluțiilor ERP personalizate pe business-ul clientului și complet adaptate legislației.

Experiența ne-a ajutat să facem schimb de know-how cu parteneri care au o activitate similară de peste 25 de ani. Azi aplicăm metodologii și principii, sisteme de analiză și project management 1 la 1 cu aceste companii care au cifre de afaceri de peste 350 mil euro. Însuși faptul că am fost aleși de către SAP să facem parte din lista scurtă a partenerilor eligibili din Romania, denotă faptul că avem un set comun de valori și o strategie coerentă pe termen lung.

 

12.3 12.2

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din