+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Esența Plant – un brand nou care a ales serviciile noastre

Din 2018, compania Maroza Natural SRL, reprezentantă a brandului Esența Plant, a ales sa încheie un parteneriat cu echipa Serra Software pentru serviciile post implementare a platformei ERP Soft1.

Acest proiect confirmă faptul că parteneriatele de lungă durată asigură alegeri firești și recomandări care duc la noi relații de business. Principalul furnizor de produse al Maroza este de asemenea un partener Serra Software, astfel că decizia de a lucra cu echipa noastră a fost rapidă, calitatea serviciilor fiind deja confirmată.

Am setat obiective îndrăznețe împreună și suntem încântați să luăm parte la creșterea acestui nou brand românesc. Suntem prezenți în fiecare zi și atenți atât la buna funcționare, cât și la dezvoltarea sistemului Soft1ERP, soluție funcțională în cloud care deservește peste 20 de magazine în acest moment. Creșterea lunară a rețelei de magazine atrage dezvoltarea unor noi fluxuri de lucru, noi proceduri și noi rapoarte de analiză, care ajută la eficientizarea proceselor companiei.

Suntem onorați de faptul că know-how-ul nostru și experiența cu alți parteneri au dus la startul unui nou proiect deosebit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din