+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Dezvoltare flux vânzare cartele prepaid

Dezvoltare flux vânzare cartele prepaid

 

Vânzarea cartelelor prepaid impune gestionarea seriilor vândute fiecărui client. Având în vedere volumul mare de date, introducerea sau scanarea fiecărei serii face procesul greu de operat. Pentru a soluționa acest aspect, facturarea se face pe pachete de cartele, cunoscând seriile care compun fiecare pachet.

Pachetele de cartele se introduc prin import din fișiere TXT. generate de echipamentul de împachetare . Pentru fiecare cartelă activată, clientul va primi un comision. Importând fișierul cu cartele activate, calculăm comisionul care revine fiecărui client, acesta fiind folosit pe o factură viitoare ca discount.

Soft1 ne-a oferit instrumentele necesare implementării acestui flux de vânzare. După mai mulți ani de utilizare a soluției, clientul a decis achiziționarea modulului s360. Provocarea noastră a fost customizarea modulului, astfel încât să aibă aceleași funcționalități ca și aplicația desktop.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din