Serra Software International este o firmă de consultanță care oferă companiilor ce doresc să-și atingă obiectivele de business, instrumente de administrare informatică a afacerii și expertiză pentru exploatarea lor eficientă.

Cum facem acest lucru?
Investim continuu în dezvoltarea și experiența echipei noastre. Putem implementa și extinde soluțiile tehnologice pentru compania dumneavoastră, pentru a vă asigura productivitatea, eficiența și succesul afacerii. Având în vedere că avem clienți din diferite sectoare de activitate, este posibil să fi lucrat deja la un proiect similar cu cel al dumneavoastră.

De ce noi?
Pentru că am crescut pe baza calității și a încrederii . Pentru că livrăm. Mai mult de jumătate dintre proiectele noastre au venit din recomandările realizate de clienții noștri actuali.

Viziunea Noastră

Fiecare relație cu un client ar trebui să fie un parteneriat pe termen lung

Misiunea Noastră

Serra Software, ca și companie specializată în implementarea soluțiilor informatice de gestiune, urmărește creșterea performanțelor în afaceri ale clienților săi.

Ne angajăm să consolidăm parteneriate pe termen lung cu clienții care ne acordă încrederea lor, prin servicii de implementare și post-implementare de soluții integrate pentru afaceri care să răspundă celor mai exigențe cerințe.

Urmărim integrarea, perfecționarea și motivarea celor mai buni specialiști pentru a obține rezultate economice pozitive și astfel fiecare subunitate a firmei să depășească performanțele atinse de compartimentele similare ale principalilor concurenți.

Vizăm continua îmbunătățire a proceselor și metodologiilor interne pentru a furniza servicii profitabile, de înaltă calitate, tuturor partenerilor noștri.

Calin Vlad

CALIN VLAD General Manager

Perseverenţa, răbdarea şi transparenţa au câştigat încrederea partenerilor, fie că au fost clienţi, furnizori sau colaboratori. Călin a pus întotdeauna calitatea serviciilor cu mult înaintea câştigurilor financiare, făcând din Serra Software un important competitor în domeniu. Oferind încredere şi suport, a construit o echipa solidă, în care performanţa este un rezultat firesc.
Andreea Necula

Andreea Necula Product Manager

Andreea este consultantul cu cea mai mare experienţă din România în implementarea platformei Soft1ERP. Andreea are peste 12 ani in implementarea software-ului de business din care 8 ani cu solutia Soft1 ERP. A fost implicată în mai mult de 50 proiecte, printre cele mai customizabile. Oferă multă siguranţă colegilor din departamentele tehnice, dar şi echipei de management.
Paula Iordache

Paula Iordache Business Development Manager

Paula este dedicată implementărilor ERP de peste 10 ani. Cu maximă seriozitate și rigurozitate aduce stabilitate echipei şi setează un nivel foarte înalt de calitate serviciilor oferite clienților. A fost implicată direct în majoritatea proiectelor și pune în practică prompt și eficient cele mai complexe soluții de dezvoltare solicitate de partenerii noștri.
Sorin Cirica

Sorin Cirica Project Manager

Sorin gestionează cu maximă atenție buna desfășurare a proiectelor căutând, ca prin rigurozitatea și seriozitatea ce-l caracterizează, să asigure calitatea ridicată a serviciilor Serra Software. A venit în companie din calitatea de director de bancă și s-a alăturat viziunii și valorilor noastre. În calitate de manager de proiecte, Sorin oferă garanția lucrului bine făcut, având permanent în vedere livrarea de servicii informatice către partenerii Serra Software cu un maxim de beneficii.
Maria Vitan

Maria Vitan Chief Administrative Officer

Omul din spatele întregii activităţi administrative este Maria. Este responsabilă de HR şi organizarea administrativ-logistică a companiei din prima zi de funcţionare. Asigură întreg suportul pestru desfăşurarea activităţii curente in cadrul Serra Software.
Daniel Filip

Daniel Filip Support Team Leader

Daniel este şi el printre primii consultanţi Soft1ERP din ţară. Experienţa mare vis-a-vis de acest sistem l-a făcut să stea la baza dezvoltării Departamentului de Suport. 8 ani și peste 15000 de ore de suport îl recomandă ca expert în această zona. Este un om de echipă în adevăratul sens al cuvântului şi un liant pentru tot colectivul.
Elena Furtuna

Elena Furtuna Implementation Manager

Elena s-a alăturat echipei în 2010 după o experienţă de 5 ani de implementare soluţii software de gestiune. După 6 ani de implementare Soft1ERP, Elena se regăseşte printre primii consultanţi ai acestui sistem, cu multe implementări de succes. Devotamentul şi implicarea ei reprezintă o motivaţie pentru toţi.
Anna Maria Visean

Anna Maria Visean Research & Development Manager

Anna a dezvoltat de la zero modulul de salarizare in platforma Soft1ERP. Conduce departamentul de Cercetare şi Dezvoltare şi este un exemplu de seriozitate, perseverenţă şi evoluţie pentru toţi membrii echipei. Este specializată în soluţii custom şi integrări cu alte sisteme a platformei Soft1ERP. Cu ajutorul cunoştinţelor ei, oferim un plus semnificativ fiecărui proiect.
Dragos Jarca

Dragos Jarca Database Administrator Expert

Experiența lui de peste 20 de ani în administrarea bazelor de date își spune din plin cuvântul, Dragoș fiind implicat în toate proiectele de anvergură și cu grad maxim de dificultate. Este expert în administrarea și manipularea bazelor mari de date. Cu el alături, succesul este garantat în cazul fiecărui proiect. Siguranța care vine din experiența proiectelor mari induce echilibru și garantează clientului că echipa angajată este una profesionistă.
Oana Gavrilescu

Oana Gavrilescu ERP Consultant

Oana Gavrilescu s-a alăturat echipei de consultanți Serra cu mult entuziasm și cu temele pregătite. Experiența ei în cadrul proiectelor software, punctualitatea și optimismul sunt calități care aduc valoare fiecărui proiect în care se implică. Este dedicată acestui domeniu de activitate și găsește ușor soluții care surprind plăcut clienții și colegii.
Tunde Varga

Tunde Varga ERP Senior Consultant

Tunde a fost în 2016 consultantul ERP al anului. Experiența ei de peste 12 ani în implementarea sistemelor ERP și expertiza în zona financiar-contabilă oferă o baza solidă viziunii Serra, orientată către client. Reprezintă un exemplu de răbdare şi tenacitate pentru orice consultant.
REMUS KOLCZE

Remus Kolcze Senior Business Consultant

Cu modul lui calm și relaxat, dar și pe baza cunoștințelor din domeniu, a reușit să implementeze cu succes mai multe sisteme ERP în ultimii 15 ani și să fie recomandat fără rețineri de orice client. Mereu dispus să ajute, a fost deschis față de colaborarea cu Serra Software, o companie orientată către client. Seriozitatea și profesionalismul lui aduc o valoare considerabilă echipei din care face parte.
Laura Russchih

Laura Russchih ERP Consultant

Laura aduce un plus de încredere şi stabilitate echipei de la suport. Monitorizează şi clasifică toate cerinţele clienţilor, oferă soluţii şi închide taskuri urmărind satisfacţia clienţilor şi obiectivul companiei.
Alina Todor

Alina Todor ERP Consultant

În calitatea ei de membru al Departamentului de Cercetare şi Dezvolatare, Alina contribuie la cele mai importante dezvoltări şi aduce valoare adăugată proiectelor în care este implicată.
Alex Dumitru

Alex Dumitru ERP Consultant

Alex este un pasionat al acestui domeniu, calitate foarte importantă pentru a reuşi ducerea la bun sfârşit a fiecarui proiect. Meticulos şi conştiincios, este un membru de baza al oricărei echipe de implementare.
Sus