Serra Software a organizat la Brașov întâlnirea anuală cu clienții și colaboratorii săi, cu scopul declarat al aprofundării ideii de parteneriat, printr-un dialog constructiv asupra perspectivelor de colaborare și comunicarea direcțiilor strategice pentru anul 2017.

In cadrul evenimentului s-au expus urmatoarele teme:

  • Serra Software Internaţional – Despre noi
  • Automatizare verificare stare parteneri în Soft1 (plătitori de TVA și TVA la încasare)
  • Soluţia de salarizare dezvoltată de Serra Software
  • Soluţii şi servicii complete pentru afaceri – One team. Many solutions. No limit
  • Consultanţă finanţări nerambursabile
  • Profilul Companiei SoftOne. Noutăţi în soluţiile Soft1
  • Integrări cu soluţii externe WMS, SFA
  • Întrebări şi răspunsuri – discuţii libere

În 17 noiembrie 2016, a avut loc evenimentul "Annual Partners Meeting" organizat de Softone.

În cadrul evenimentului, Serra Software Internaţional a primit premiul special pentru activitatea din ultimii 8 ani dedicaţi implementării platformei Soft1ERP.

Mulţumim partenerilor noştri de la Softone, le urăm mult succes şi îi asigurăm că vom fi un partener de încredere şi vom avea un drum lung împreună.

Vom rămâne acelaşi partener serios care va înclina balanţa în favoarea succesului, ori de câte ori va fi cazul.

Luna martie a acestui an a început pentru echipa Serra cu o întâlnire deosebită cu partenerii noștri clienți și colaboratori.

Colegii noștri au evidențiat celor prezenți noi oportunități în exploatarea eficientă a ERP-ului utilizat, concretizate în dezvoltări făcute de echipa Serra, precum: automatizări în verificare date parteneri, funcționalități în modulul salarizare, soluții de BI și soluția de mobilitate Soft1360 a platformei ERP.

Marele câștig al acestui eveniment a fost acela ca am avut ocazia de a continua dialogul cu clienții noștri, fapt ce a permis consolidarea legăturilor de parteneriat și descoperirea de noi canale de comunicare și colaborare.

Suntem onorați de faptul că partenerii au răspuns invitației de a fi alături de noi și au considerat util acest tip de întâlnire, punând în evidența în cadrul discuțiilor modul în care soluția ERP folosită poate fi exploatată optim pentru business-ul fiecăruia. Clienții Serra Software au avut ocazia să se cunoască, să schimbe păreri și chiar să dezvolte relații de afaceri.

Dorim consolidarea acestor relații reciproc avantajoase pentru dezvoltarea unor parteneriate de lungă durată, bazate pe încredere și profesionalism. În viitor, dorim ca aceste evenimente să devină o tradiție pentru noi și să ne ajute în consolidarea relațiilor cu toți partenerii noștri.

Sus