Compania Serra Software Internaţional are ca obiect de activitate principal implementarea soluţiilor de tip Enterprise Resource Planning (ERP) şi Business Intelligence (BI), care fac parte din categoria aplicaților integrate de business management.

Expertiza noastră în domeniul logisticii și al sferei financiar-contabile, precum și produsele software din portofoliul de solutii, acoperă toate domeniile economice.

Echipa Serra Software are o experientă de peste 11 ani în implementarea aplicațiilor economice și de peste 7 ani este focalizată pe furnizarea soluțiilor integrate Soft1, cu o medie de 10 proiecte anual.

Compania a fost înfințată în 2011 fiind dedicată exclusiv implementăriilor platformei Soft1 ERP. Profilul activităţii noastre este axat pe calitatea serviciilor de implementare şi post implementare a proiectelor super accesorizate şi customizate.

Ne adresăm celor care pun pe primul loc în selecţia unui ERP, nivelul suportului şi referinţele. Apreciem transparenţa, sinceritatea şi dezvoltarea reciprocă alături de clienţii noştrii în cadrul unui parteneriat de încredere şi de lungă durata.

Sus