Serra Software există pentru a oferi, companiilor ce doresc să-și atingă obiectivele de business, instrumente de administrare informatică a afacerii și expertiză pentru exploatarea lor eficientă. Ne concentrăm pe furnizarea de servicii de înaltă calitate în sfera sistemelor software pentru afaceri în funcție de nevoile și specificul activității fiecărui client.

Expertiza noastră în domeniul logisticii și al sferei financiar-contabile, precum și produsele software din portofoliul de soluții, răspund cerințelor companiilor din sfera producției, serviciilor, comerțului sau distribuției. Serra Software este de peste 8 ani angrenata în furnizarea soluției integrate Soft1 ERP, fiind compania care în 2009 a adus în România cel mai flexibil sistem ERP și a depus eforturi pentru adaptarea acestei soluții moderne la cadrul legislativ și specificul de afaceri național.

Ne adresăm companiilor care apreciază capabilitățile sistemului informatic la selecția unui ERP, dar și expertiza și promptitudinea în oferirea de soluții a furnizorului de servicii de implementare. Apreciem transparența, sinceritatea și ideea de colaborare urmărind dezvoltarea reciprocă alături de clienții noștri prin consolidarea de parteneriate pe termen lung bazate pe încredere.

Viziunea Noastră

Dăm valoare parteneriatului prin servicii software!

Misiunea Serra Software

Serra Software, ca și companie specializată în implementarea soluțiilor informatice de gestiune, urmărește creșterea performanțelor în afaceri ale clienților săi.

Ne angajăm să consolidăm parteneriate pe termen lung cu clienții care ne acordă încrederea lor, prin servicii de implementare și post-implementare de soluții integrate pentru afaceri care să răspundă celor mai exigențe cerințe.

Urmărim integrarea, perfecționarea și motivarea celor mai buni specialiști pentru a obține rezultate economice pozitive și astfel fiecare subunitate a firmei să depășească performanțele atinse de compartimentele similare ale principalilor concurenți.

Vizăm continua îmbunătățire a proceselor și metodologiilor interne pentru a furniza servicii profitabile, de înaltă calitate, tuturor partenerilor noștri.

Valori comune în organizația noastră

EXCELENȚA
Urmărim ca rezultatele activității noastre să nu fie doar bune, ci cele mai bune

ÎNVĂȚAREA CONTINUĂ
Suntem dedicați procesului de perfecționare permanentă

ATENȚIA PENTRU COLEGII NOȘTRI
Credem în colegii noștri, investim în ei și îi ajutăm să se dezvolte

ECHIPA
Credem în puterea lucrului în echipă, cooperăm în orice moment

SUCCESUL ÎMPĂRTĂȘIT CU PARTENERII NOȘTRI
Satisfacția clientului este răsplata eforturilor noastre

Sus