Calin Vlad

Calin Vlad General Manager

Perseverenţa, răbdarea şi transparenţa au câştigat încrederea partenerilor, fie că au fost clienţi, furnizori sau colaboratori. Călin a pus întotdeauna calitatea serviciilor cu mult înaintea câştigurilor financiare, făcând din Serra Software un important competitor în domeniu. Oferind încredere şi suport, a construit o echipa solidă, în care performanţă este un rezultat firesc.
Andreea Necula

Andreea Necula Product Manager

Andreea este consultantul cu cea mai mare experienţă din România în implementarea platformei Soft1ERP. Andreea are peste 12 ani in implementarea software-ului de business din care 8 ani cu solutia Soft1 ERP. A fost implicată în mai mult de 50 proiecte și printre cele mai customizabile. Oferă multă siguranţă şi organizare colegiilor din departamentele tehnice, dar şi echipei de management.
Paula Iordache

Paula Iordache Support Manager

Paula conduce Departamentul de Suport, coloana vertebrală a companiei. Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul ERP şi 7 doar cu Soft1ERP, aduce stabilitate echipei şi un nivel ridicat al soluţiilor oferite pertenerilor companiei. A fost implicată direct în majoritatea proiectelor.
Zsombor Zsuffa

Zsombor Zsuffa Expert Business Intelligence

Alaturi de cofondatori, este pionierul implementarilor Soft1ERP in Romania. Business Analist si Project Manager pentru proiecte de anvergura, in special pentru piata externa a programelor de tip Business Intelligence. Experienta de peste 7 ani in implementarea solutiilor de BI reprezinta o siguranta si o garantie pentru proiectele Serra Software. Impreuna cu restul echipei, este un garant al increderii pe care o au clientii in noi.
Maria Vitan

Maria Vitan Chief Administrative Officer

Omul din spatele întregii activităţi administrative este Maria. Este responsabilă de HR şi organizarea administrativ-logistică a companiei din prima zi de funcţionare. Asigură întreg suportul pestru desfăşurarea activităţii curente in cadrul Serra Software.
Daniel Filip

Daniel Filip ERP Senior Consultant

Daniel este şi el printre primii consultanţi Soft1ERP din ţară. Experienţa mare vis-a-vis de acest sistem l-a făcut să stea la baza dezvoltării Departamentului de Suport. 8 ani și peste 15000 de ore de suport îl recomandă ca expert în această zona. Este un om de echipă în adevăratul sens al cuvântului şi un liant pentru tot colectivul.
Elena Furtuna

Elena Furtuna Implementation Manager

Elena s-a alăturat echipei în 2010 după o experienţă de 5 ani de implementare soluţii software de gestiune. După 6 ani de implementare Soft1ERP, Elena se regăseşte printre primii consultanţi ai acestui sistem, cu multe implementări de succes. Devotamentul şi implicarea ei reprezintă o motivaţie pentru toţi.
Anna Maria Rebei

Anna Maria Rebei Research & Development Manager

Anna a dezvoltat de la zero modulul de salarizare in platforma Soft1ERP. Conduce departamentul de Cercetare şi Dezvoltare şi este un exemplu de seriozitate, perseverenţă şi evoluţie pentru toţi membrii echipei. Este specializată în soluţii custom şi integrări cu alte sisteme a platformei Soft1ERP. Cu ajutorul cunoştinţelor ei, oferim un plus semnificativ fiecărui proiect.
Dragos Jarca

Dragos Jarca Database Administrator Expert

Experiența lui de peste 20 de ani în administrarea bazelor de date își spune din plin cuvântul, Dragoș fiind implicat în toate proiectele de anvergură și cu grad maxim de dificultate. Este expert în administrarea și manipularea bazelor mari de date. Cu el alături, succesul este garantat în cazul fiecărui proiect. Siguranța care vine din experiența proiectelor mari induce echilibru și garantează clientului că echipa angajată este una profesionistă.
Sorin Cirica

Sorin Cirica Account manager

Sorin aduce o experienţă importantă în relația cu partenerii. Dezvoltă constant programe de îmbunătăţire a ofertei către clienţi şi un nivel cât mai ridicat al calităţii. A venit în companie din calitatea de director de bancă şi s-a alăturat viziunii şi valorilor noastre.
Tunde Varga

Tunde Varga ERP Senior Consultant

Tunde a fost în 2016 consultantul ERP al anului. Experiența ei de peste 12 ani în implementarea sistemelor ERP și expertiza în zona financiar-contabilă oferă o baza solidă viziunii Serra, orientată către client. Reprezintă un exemplu de răbdare şi tenacitate pentru orice consultant.
REMUS KOLCZE

Remus Kolcze Senior Business Consultant

Cu modul lui calm și relaxat, dar și pe baza cunoștințelor din domeniu, a reușit să implementeze cu succes mai multe sisteme ERP în ultimii 15 ani și să fie recomandat fără rețineri de orice client. Mereu dispus să ajute, a fost deschis față de colaborarea cu Serra Software, o companie orientată către client. Seriozitatea și profesionalismul lui aduc o valoare considerabilă echipei din care face parte.
Ştefan Săndulescu

Ştefan Săndulescu Marketing Specialist

Ştefan este gândirea analitică din spatele fiecărei acţiuni de vânzare tehnic-consultativă. Colectează informaţiile şi realizează cea mai potrivită oferta win-win.
Laura Russchih

Laura Russchih ERP Consultant

Laura aduce un plus de încredere şi stabilitate echipei de la suport. Monitorizează şi clasifică toate cerinţele clienţilor, oferă soluţii şi închide taskuri urmărind satisfacţia clienţilor şi obiectivul companiei.
Alina Todor

Alina Todor ERP Consultant

În calitatea ei de membru al Departamentului de Cercetare şi Dezvolatare, Alina contribuie la cele mai importante dezvoltări şi aduce valoare adăugată proiectelor în care este implicată.
Alex Dumitru

Alex Dumitru ERP Consultant

Alex este un pasionat al acestui domeniu, calitate foarte importantă pentru a reuşi să duci la bun sfârşit fiecare proiect. Meticulos şi conştiincios, este un membru de baza al oricărei echipe de implementare.
Sus