Ioan Craciunescu Ioan Craciunescu Responsabil Managementul Calitatii MGT EDUCATIONAL SRL
De prin 2010 deja simțeam că software-ul cu care gestionam business-ul nu ne mai ajuta. Nu vorbesc despre faptul software-ul nu avea aceste date, ci despre faptul că orice analiză era laborioasă și dura mult timp. De fiecare data când trebuiau analizate datele activității, care creștea de la an la an, atât în volum cat și în complexitate, apelam la tot felul de exerciții spectaculoase cu fișiere xls. Suportul din partea provider-ului era aproape inexistent. Am început implementarea Soft1 cu SERRA în 2013 și continuăm și astăzi să dezvoltăm varianta inițială cu aplicațiile pe care le solicită partenerii și piața în care ne desfășurăm activitatea. Scalabilitatea soluției, modul prompt și profesionist cu care SERRA reacționează la solicitările noastre și ale partenerilor noștri, ne face să ne dorim să continuăm să lucrăm cu această tânără și dinamică echipă. Ne este evident faptul că pot să facă mai mult și mai bine împreună cu noi.

Viorel Verzea Viorel Verzea Director General VERLA SRL
Când mă gândesc la Serra Software, mă gândesc la rezolvarea multor probleme în companie. Pe parcursul implementării sistemului ERP, au apărut aspecte complexe din care s-au generat alte noi probleme. Dar pot spune cu onestitate că îmi place să lucrez cu echipa Serra și că am avut plăcerea să trecem peste multe împreună, găsind mereu soluții la problemele apărute. Colaborarea cu echipa Serra a fost bine-venită pentru Verla: am învățat să fim mai organizați, mai analitici și chiar mai eficienți. Credem că prin rezolvarea cerințelor noastre, au învățat și ei multe lucruri, care sunt sigur că vor crea plus valoare altor proiecte.

Daniel Ignat Daniel Ignat Director IT OSCAR DOWNSTREAM SRL
Colaborarea cu Serra Software este una foarte bună, un partener pe care te poți baza, un partener care în situații de criză a avut intervenții prompte și eficiente, făcând astfel posibilă revenirea la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Dinamismul de care au dat dovadă ne-a ajutat să optimizăm activitatea de zi cu zi. În ciuda solicitărilor noastre destul de îndrăznețe, echipa de dezvoltare a Serra Software a reușit să construiască module de raportare complexe și complete, rapoarte ce stau la baza tuturor deciziilor luate în planificarea activității zilnice. Prin personalizarea Soft1ERP cu ajutorul lor, am reușit optimizarea fluxurilor de producție și scăderea timpilor de răspuns, precum și un mai bun management al resurselor proprii.

Tane Ghioarca Administrator OSCAR DOWNSTREAM SRL
Lucrez cu oamenii din echipa Serra din 2006, în special cu Andreea Necula. Am implementat al doilea sistem ERP, dar am păstrat partenerul și sunt convins că am procedat corect. Serra Software mi-a propus soluția Soft1ERP ca fiind foarte flexibilă și cu un raport bun calitate-preț. Încrederea în această echipă și în faptul că pot duce la bun sfârșit un proiect complex ca al nostru, ne-a determinat să începem implementarea în anul 2012. Acum, beneficiind de o soluție ERP matură în care operează peste 160 de utilizatori, putem fructifica și avantajele soluției de business intelligence, dezvoltată și implementată tot împreună cu cei de la Serra Software.

Aurelian Mocanu Aurelian Mocanu Project Manager Iek Electric
Am fost plăcut surprins când am descoperit că, spre deosebire de alte soluţii ERP, Soft1 are o particularitate esenţială: este flexibil. Se poate personaliza în funcţie de procesele fiecărei companii, fără a impune schimbări de management sau în organizaţie. Acest aspect a fost un factor decisiv în alegerea ERP.
Este intuitiv, iar utilizarea este ca o joaca.
Implementarea Soft1 a avut un impact major în optimizarea proceselor şi a resurselor din cadrul companiei. Aş putea spune că "gândeşte" şi dezvoltă business-ul în care este implementat.
Profesioniştii Serra Software sunt, fără îndoială, oameni dinamici, prompţi şi prietenoşi. La fel ca softul, şi ei sunt diferiţi: au spiritul acela de echipa, ca într-o familie.

Michalis Kontos Michalis Kontos General Manager Cosmos Mobile S.R.L.
It is my pleasure to recommend the ERP services and software solutions of Serra Software SRL. In my capacity as General Manager of Cosmos Mobile, during the last six years I enjoyed a great collaboration together with Mrs. Andreea Necula, Product Manager of Serra Software SRL and our sales & accounting team managed to fulfill numerous projects with a great success. Without any doubt, the company offers top quality services and extremely efficient software solutions, and overall, we consider them as one of our most valuable partners.

The Serra Software SRL team is always concerned about the professional customer service offered to their clients and the company services e.g. IT business solutions, software development, custom enterprise modules are always of a great quality. Apart from the professionalism, the punctuality on the time delivery of the assigned projects and the knowledge of the business domain, I would be able to add the remarkable acumen in business matters which is so necessary on this segment. Serra Software team's performance in our company is a good indication of how it would perform in others and I strongly believe that it will be an extremely positive asset as a partner to any kind of firm. If you have any further questions, please do not hesitate to contact me.

Codruța Adnana Acsinia Codruța Adnana Acsinia Director ERAN C.A.T.T. S.R.L.
Propunerea tehnică a Serra Software a detaliat următoarele aspecte: analiza necesităţilor, dezvoltarea aplicaţiei software, implementarea şi testarea sistemului ERP, instruirea personalului care va utiliza produsul software implementat, instruirea personalului care va asigura mentenanţă, garanţia / mentenanţa aplicaţiei şi asigurarea funcţionarii permanente (asistenţa tehnică) a acesteia.

Colaborarea cu experţii Serra Software a decurs perfect, atât pe perioada de implementare cât şi ulterior. Personal ultra-calificat, serios, implicat. Vorbim cu plăcere despre acest partener şi îl recomandăm ori de câte ori se iveşte prilejul.

Anca Ceteras Anca Ceteras Manager Proiect VERLA
Proiectul implementat împreună cu Serra Software a fost o provocare pentru toţi cei implicaţi, datorită complexităţii activităţilor Verla. Am reuşit să formăm o singură echipa, astfel că toţi cei de la Serra alocaţi proiectului, au devenit după scurt timp consideraţi a fi colegii noştri.

Răspunsurile prompte, deplasarea lor periodică la sediul nostru, deşi ne despărţeau câteva sute de kilometri, precum şi flexibilitatea de care au dat dovadă, au făcut din ERP-ul ales un produs potrivit specificului proceselor Verla. De 2 ani, colaborarea cu Serra ne-a ajutat să optimizăm fluxuri şi procese, atât prin activitatea promptă de suport, cât şi prin dezvoltările realizate şi update-urile propuse.

Radu Dinescu Radu Dinescu Secretar General UNTRR S.R.L.
Am căutat o soluţie ERP de top, reprezentativă, care să permită dezvoltarea cerinţelor specifice domeniului în care activăm. După aproape doi ani de utilizare, suntem convinşi că am făcut o alegere oportună, sistemul dovedindu-se extrem de stabil, flexibil şi adaptat nevoilor noastre.

Lacramioara Musat Lăcrămioara Mușat Consultant Seductive Advertising SRL
Serra Software e o companie elegantă constituită din oameni tineri, inteligenți și dinamici, curioși, plini de imaginație și extrem de hotărâți. O pot considera ca soluție ideală de implementare și modulare al unuia din cele mai suple și mai puternice sisteme ERP disponibile pe piață - Soft1. Am admirat întotdeauna soluțiile tehnice prietenoase cu operatorii de date, dar iuți și eficiente în a emite informațile necesare în acele situații care obligă la decizie de moment. Recomand Soft1 și recomand Serra Software în această pădure a alternativelor. Chiar dacă pare ușor romanțat pentru alegerea cea mai bună, nu există întotdeauna indicii. Și mai ales nu există două drumuri. Unul singur este corect. A merge pe drumul corect înseamnă a ajunge imediat, a merge pe drumul greșit înseamnă a te chinui la nesfârșit.

Ernest Szasz Ernest Szasz General Manager Neoglass SRL, Zsolt SRL
Zsolt SRL este prima companie cu capital românesc care a achiziționat și implementat platforma Soft1ERP încă din 2008. Suntem printre primele 5 companii care au utilizat Soft1, înainte de localizarea produsului în România. După un moment neinspirat în alegerea companiei implementatoare, am decis continuarea și finalizarea proiectului cu Aliat, actualmente Serra Software. De la începutul anului 2009 avem un parteneriat solid cu această echipă și reușim să întreținem și să dezvoltăm aplicația așa cum ne dorim. Au trecut 9 ani. Datorită lui Zsombor Zsuffa și echipei lui, am reușit să salvăm mult timp și bani care păreau la un moment dat pierduți.

Geczi Lenke Geczi Lenke Responsabil Dezvoltare Soft1
Fiind o companie cu un domeniu de activitate complex, care include atât proiectare, execuție, producție cât și comerț am avut nevoie de un sistem de gestiune care să ne ajute să ținem sub control toate aceste activități și să creăm un sistem informațional prin care să putem interconecta aceste departamente. Ceea ce ne place la sistemul Soft1 este că poate fi personalizat conform nevoilor și cerințelor noastre, pentru a putea lucra așa cum ne-am propus și așa în așa fel încât să fie facil utilizatorilor. Deși inițial sistemul a fost achiziționat doar cu funcționalitățile de bază, de-a lungul colaborării noastre, echipa Serra Software a fost foarte receptivă la solicitările noastre și au încercat să ne ofere cele mai bune soluții pentru diferite scenarii. În prezent colaborăm pentru dezvoltarea modulelor de producție pentru care soluțiile oferite vor fi de mare ajutor pentru urmărirea fluxului de producție. Profesionalismul de care a dat dovadă echipa Serra Software pe parcursul colaborării noastre ne dă încredere în faptul că produsul final remodelat va fi unul satisfăcător pentru noi, astfel încât să obținem o imagine clară asupra fluxului de produse.

Nicu Popescu Nicu Popescu General Manager Pet Factory
Cand ma gandesc la Serra Software, ma gandesc la inceputul colaborarii mele cu Pet Factory, o companie tanara, extrem de dinamica pe piata produselor destinate animalelor de companie, dar si complexa, cu activitati de productie, import, distributie si vanzari online. Povestea a inceput la jumatatea anului 2015, iar sentimentele legate de acea perioada sunt amestecate, pe de o parte entuziasmul inceperii unui nou proiect interesant si ambitios la Pet Factory, iar pe de alta, frustrarea, urmata de deznadejde, a imposibilitatii folosirii capacitatilor maxime a solutiilor software proaspat implementate. Dar cum, dupa orice furtuna, iese si soarele, iata ca a aparut la orizont Serra Software, o prima intalnire cu Calin Vlad, iar sperantele au aparut, crescut si s-au concretizat printr-un plan de diagnosticare si optimizare a proceselor, precum si implementarea de solutii personalizate in ceea ce priveste fluxurile operationale, in special cel logistic. In prezent, avem o colaborare buna, bazata pe o comunicare eficienta si promptitudine in rezolvarea problemelor sau dezvoltarea optimizarilor, iar perspectivele sunt incurajatoare.

Paul Stancu Paul Stancu Director Executiv Maroza Natural
Vă mulțumesc pentru flexibilitatea oferită! Acum putem spune și noi că avem un parteneriat pe care să ne bazăm. Lucrurile au început să prindă contur, iar feedback nostru este unul pozitiv.

Mec Diesel

Solutii complete de piese pentru vehicule comerciale!

Oscar

Distribuţie de motorină prin staţii de incintă, serviciu card de flotă şi vrac

Onedia

Distribuţie produse naturiste

Verla S.r.l.

Distribuţia materialelor pentru industria publicitară

Conrep S.r.l.

Comerţ cu amănuntul al materialelor de construcţii în magazine specializate

RAP Group S.r.l.

Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale

SPI

Distribuţie materiale de instalaţii

Succes

Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate cu vânzare de produse alimentare, băuturi şi tutun

UNTRR

Alte transporturi terestre de călători

Totto Security S.R.L.

Activități de protecție și pază

Agricola Axintele

Exploatație agricolă

Hidraulica S.R.L.

Fabricarea altor produse din cauciuc

Talnes

Comercializare şi întreţinere aparate bronzare

Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România

Fundaţie

NFG Trade S.R.L.

Import și distribuție pentru echipamente de încălzire și răcire a aerului, echipamente electrice, echipamente solare și fotovoltaice, instalații sanitare

Romanian Security Sistems

Servicii de protecţie şi pază

Margot Elegance

Distribuţie materiale de construcţii

Nest S.R.L.

Fabricare şi transport beton, închiriere pompe de beton

Bluesys

Producţie şi comercializare panouri electronice

Promteh

Servicii instalaţii

G&M Group S.R.L.

Producţie de furaje pentru animale

L. P. Ellinas

Dezvoltator de arcuri fotovoltaice

Ask 4 IT

Comerţ cu amănuntul al calculatoarelor, unităţilor periferice şi software-ului în magazine specializate

Pet Factory

Comerţ de produse pentru animale de companie

Eran Catt S.R.L.

Furnizare de cursuri, examinări, traduceri

Classic Dome

Construcţii

Depisto S.R.L.

Proiectarea, execuţia şi întreţinerea sistemelor de securitate, antiincendiu şi a instalaţiilor electrice

Disz Tipo S.R.L.

Producţie şi furnizare de tipărituri şi ambalaje din carton

Edwards S.R.L.

Comerţ cu ridicată al altor maşinilor şi echipamente

Euro Business S.R.L.

Fabricarea altor produse din cauciuc

Hope Sped S.R.L.

Intermediere şi transport intern şi internaţional de mărfuri

Invest Servicii S.R.L.

Lucrări de instalaţii electrice

MGT S.R.L.

Importul şi distribuţia de produse electronice, aparatură foto şi video; comerţ cu ridicată al altor maşini şi echipamente de birou

Prym Fashion S.R.L.

Intermedieri în comerţul cu produse diverse

Socomat S.R.L.

Producţie şi distribuţie de scule, unelte, accesorii

Brand Office S.R.L.

Distribuţie birotică, papetărie, legătorie şi servicii conexe

Passo Doble S.R.L.

Comerţ cu ridicată al blănurilor, pieilor brute şi al pieilor prelucrate

Koumakis Industrial S.R.L.

Intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente industriale

Neoglass S.R.L.

Importul, distribuţia şi montarea sticlăriei auto: parbrize, geamuri laterale, lunete

ABC International S.R.L.

ABC Unelte are ca obiect principal de activitate comercializarea de scule electrice şi de mâna, utilaje cu motor termic şi accesorii ale acestora

Alistar Security

Servicii de protecţie şi pază

Plafar

Plafar

Credit Amanet

Credit amanet

Import Direct

Import Direct

Eren Grup

Eren Grup

Trend

Trend Furniture

Enescu

Enescu Supermarket

Sus