Viziunea noastră se conturează în jurul ideii de parteneriat pe termen lung.

Orice companie care achiziţionează o platforma ERP are nevoie de servicii de implementare şi post implementare de calitate.

Un sistem ERP bun, este un diamant neşlefuit care are nevoie de specialişti pentru a-i oferi adevărata valoare. Suntem cei care în 2009 am adus în România cel mai flexibil sistem ERP şi am fost pionierii implementării platformei Soft1 ERP.

Serra Software Internaţional oferă servicii de implementare şi post implementare pentru această platformă şi a unor soluţii de Business Intelligence, la o calitate mult peste medie.

Misiunea noastră este de a ajuta beneficiarul final să utilizeze la maxim soluţia implementată. Suntem specializaţi în implementarea soluţiilor integrate în jurul platformei Soft1 ERP.

Scopul nostru este să realizăm în continuare proiecte personalizate și să oferim parteneriate de încredere, stabile şi pe termen lung.

Ne adresăm companiilor dinamice din toate domeniile de activitate dar şi celor care au achiziţionat platforma şi nu au ajuns la un nivel satisfăcător al implementării sau al personalizarii solutiei.

Suntem convinşi şi conştienţi de expansiunea rapidă a numărului de utilizatori Soft1 şi punem la dispoziţie celor interesaţi, întregul know-how dobândit.

Sus