Specialiştii Serra Software oferă, în toate fazele proiectului de implementare a unei aplicaţii de gestiune a afacerii, suport informaţional pentru aspectele funcţionale ale sistemului integrat, dar şi asistenţă competentă în domeniul financiar contabil, cel logistic sau al administrării resurselor umane.

Consultanţii Serra Software pot soluţiona cerinţe ale clienţilor într-un interval de timp redus şi cu costuri minime, prin prisma faptului că posedă abilităţile necesare pentru a face configurări, modelări sau interogări în aplicaţia Soft1 ERP fără suportul programatorilor.

Cunoaşterea tehnologiilor software de ultima generaţie, ce stau la baza soluţiilor Soft1, permite consultanţilor să fie operativi în rezolvarea cerinţelor clienţilor. Consultanţa oferită de experţii noştrii nu se limitează doar la cadrul utilizării sistemul integrat de gestiune a întreprinderii Soft1 ERP, ci şi la sfera hardware&software.

Există o preocupare continuă a echipei de consultanţi de a avea expertiză în ceea ce priveşte ultimele tendinţe din sfera aplicaţiilor de business ce se regăsesc în portofoliul SoftOne : aplicaţii mobile, cloud software, reţele sociale etc.

Sus