Platforma Soft1, ca platformă software deschisă, permite integrări cu alte sisteme informatice, iar echipa Serra Software deține expertiza necesară bazându-se pe o experiență consolidată în multiple interconectări de aplicații.


Integrare

Integrări cu alte Aplicații Software

După implementarea sistemului ERP, clienții cu relații de afaceri cu marile lanțuri de retail, au beneficiat de integrarea electronică, prin tehnologie EDI, dintre Soft1ERP și sistemele informatice ale marilor magazine în vederea facilitării activităților pe lanțul de aprovizionare.

Integrări cu Echipamente Hardware

În cadrul proiectelor de implementare de soluții de administrarea a afacerilor, în sfera producției sau de retail, s-au realizat integrări și cu dispozitive diverse: cântare, cititoare de coduri de bare, utilaje de producție, cititoare pe senzori (optici, infraroșu, de umiditate, temperatură), case de marcat fiscale sau dispozitive touch screen.

Integrări cu alte Aplicații Software

Printre brand-urile din domeniul retail cu care s-au realizat, pentru diverși beneficiari, conexiuni de date sunt: Cora, Carrefour, Auchan, Metro.

Un alt exemplu este integrarea Soft1 ERP cu PC Garage în vederea permiterii accesului din partea magazinului on-line la situația stocurilor furnizorului pentru facilitarea vânzărilor.

Pentru beneficiarii cu activități de vânzări și distribuție s-au dezvoltat fluxuri informaționale intre Soft1ERP și sisteme existente de automatizare a forței de vânzare (SFA), dar si cu aplicații de tip B2C (e-commerce).

Consultanții Serra Software au realizat integrarea Soft1 ERP cu site-ul ANAF pentru preluarea datelor de identificare ale unui partener, a regimului TVA și a statusului privind aplicarea TVA-ului la încasare.

Sus