+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Workshop – Soluții de BI oferite de Serra Software

Luna februarie 2018 marchează pentru echipa Serra Software un nou pas în consolidarea parteneriatelor cu clienții și deschide noi oportunități de extindere a activității.

După o perioadă de documentare asupra soluțiilor de Business Intelligence existente pe piață, suntem pregătiți să oferim partenerilor noștri varianta potrivită de BI, într-un pachet ce integrează alături de produse, servicii de consultanță de business și training specializat.

Am dat startul astfel primelor 2 evenimente pe această tema în București (8 februarie 2018) șiBrașov (15 februarie 2018). Numărul mare de participanți și discuțiile cu aceștia ne-au confirmat interesul crescut al partenerilor noștri actuali și potențiali pentru soluțiile deBusiness Intelligence.

Am căutat atât soluțiile software de top, cât și oamenii potriviți pentru a da valoareacestor produse, astfel că am înființat un departament dedicat de BI, din care fac parte persoane cu experiență în implementare soluții software, dar și analiză financiară și de business. Aceștia au oferit participanților la workshop metode practice de pilotaj al afacerilor prin intermediul indicatorilor de performanță și variante de corelare a datelor care ajută managerii în luarea unor decizii fundamentate.

Dan Popovici – membru ACCA, cu o experiență de peste 20 de ani în management financiar, dobândită în rolurile de CFO, Manager de Audit și Country Manager pe care le-a deținut în companii internaționale, le-a expus participanților o parte din secretele analizelor financiare și de business. Aceste secrete au fost transpuse în practică prin demo-urile prezentate de către cel care va coordona activitatea departamentului de Business Intelligence Serra: Sergiu Petrică– doctor în științe economice, cu peste 20 de ani de activitate în managementul afacerilor, analiza de business și implementarea soluțiilor software de analiză și prognoză.

Echipa Serra Software câștigă astfel valoare, pe care dorim să o transpunem în companiile ce aleg serviciile noastre, astfel încât să contribuim la creșterea partenerilor noștri pe termen mediu și lung.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la aceste workshop-uri, care vor fi reluate și în alte locații pe parcursul acestui an.

 

71 72 73 74

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din