+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

10 semne care vă arată că ERP-ul dumneavoastră se îndreaptă spre dezastru – partea I

Sistemele ERP reușesc să aducă împreună software-uri și servicii din departamente diferite, într-un întreg coeziv și colaborativ. Fără implementările ERP care coordonează achizițiile, comenzile, tranzacțiile financiare și multe altele, business-ul modern și-ar pierde din eficiență.

1. Ați făcut un mare salt tehnologic.

Dacă aveți o versiune de ERP mult mai veche decât cea pe care doriți să o achiziționați, s-ar putea să întâmpinați multe provocări în efectuarea tranziției.

2. V-ați neglijat implicarea în afacere

”Niciun ERP nu funcționează perfect, întotdeauna vor apărea și probleme. Dacă sunteți direct preocupat de afacerea dumneavoastră, cel mai probabil veți depăși cu succes aceste probleme. Pe de altă parte, dacă neglijați să vă implicați personalul, vă puteți aștepta să întâmpinați rezistență și proteste când problemele apar”, spune Ed Featherston, vice-președinte și arhitect principal la Cloud Technology Partners.

3. Ați supraestimat salvările făcute de personal în cloud

Se poate presupune că personalul unui departament poate fi eliminat datorită eficienței îmbunătățirilor ERP atunci când vă mutați in cloud, dar această analiză poate fi bazată pe descrierile vechi ale joburilor angajaților dumneavoastră. De fapt, utilizatorii serviciilor afacerii dumneavoastră ar putea să fie dependenți de personalul de suport ERP pentru a se implica.

4. Cerințele proiectului dumneavoastră sunt high-level și vagi

Fundamentul contează în toate proiectele ERP, inclusiv în upgrade-uri, îmbunătățiri și tranziții, așadar este esențial să înțelegeți clar cerințele de la început. Dacă aveți o cerință de tipul ”să faceți viața ușoară pentru departamentul financiar”, este dificil de apreciat dacă ați îndeplinit acea cerință sau nu.

5. Ați riscat să vă bazați pe tehnologiile vechi

Anumite proiecte ERP se concentrează pe menținerea sistemelor vechi, ”la bine si la greu” (din păcate, mai ales la greu). Utilizarea sistemelor învechite vă expune la creșterea riscurilor de securitate cibernetică și face dificilă recrutarea de personal.

 

Bruce Harpham

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din