+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Cum să știi dacă un cloud ERP este potrivit pentru tine

Pentru cei care nu știu dacă vor să își păstreze sistemul ERP on-premise sau să îl mute în cloud, liderii IT sugerează ca mai întâi să hotărâți ce doriți să realizați, să înțelegeți procesele și să îi ascultați pe utilizatori.

Obiectivele variază de la o companie la alta, dar mult mai important decât tehnologia este managementul schimbărilor, deoarece orice ai face, nu toată lumea va fi fericită. Așadar, trebuie să înțelegeți foarte bine cultura organizației și să lucrați cu oamenii care sunt încântați de migrație, dar fără a-i uita pe cei care sunt îngrijorați și anxioși.

De asemenea, trebuie să vă luați timp pentru a înțelege ce oferă furnizorii. Mulți furnizori puternici din spațiul de afaceri încă nu sunt suficient de maturi în ofertele de servicii cloud, iar de multe ori nu există paritate deplină între clasicele soluții ERP on-premise și cele din cloud.

De asemenea, este esențial să vă informați cu privire la planurile de recuperare a datelor și de continuitate a afacerii în caz de dezastre, și să înțelegeți la ce se referă mai exact când vorbesc despre disponibilitate, nivelurile de acordare a serviciilor și ce tip de centre de date utilizează.

„În calitate de CIO trebuie să luați o decizie informată dacă doriți să vă aflați în domeniul serviciilor de date și să creați ceea ce fac marile companii sau să vă concentrați timpul, atenția și resursele limitate asupra a ceea ce este strategic afacerii dumneavoastră. Continuarea operării propriei infrastructuri ar consuma mai mult timp și resurse decât ar fi rezonabil și ar distrage atenția de la inițiativele tactice și strategice pe care IT trebuie să le facă pentru avansarea afacerii.” (Ravi Ravishanker, CIO și rector la Colegiul Wellesley)

 

A.S.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din