+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Ce este SAP Business One ?

Mulți antreprenori se întreabă ce este SAP Business One, mai ales cei obișnuiți cu soluții precum Quickbooks, Sage MAS 200, MAS 200 sau alte pachete similare. Când oamenii se gândesc la SAP, se gândesc de obicei la soluțiile targetate pentru cele mai mari corporații. Majoritatea nu știu însă ca 77% din clienții SAP sunt în realitate afaceri mici și mijlocii.

Totuși, nu poți implementa o soluție concepută pentru o companie ca Renault, într-o firmă de 30 de persoane și să te aștepți să fie ieftină, eficientă și de success! De aceea SAP a dezvoltat SAP Business One. O soluție construită special pentru business-urile mici și mijlocii. Au știut că trebuie să fie ceva ce poate fi vândut, instalat, învățat și susținut de echipe mici. Trebuia să fie extrem de ușor de utilizat, asigurând în același timp o fiabilitate solidă și respectarea regulilor contabile adecvate.

SAP Business One sau SAP B1 este o soluție unică. accesibilă pentru o întreagă companie mica sau mijlocie. Aceasta include toate ariile majore ale organizațiilor, inclusiv financiară, vânzări, managementul relației cu clienții, managementul relațiilor cu furnizorii, inventare, achiziții, producție, planificare și raportare.

SAP B1 este construit pe serverul Microsoft SQL și sprijină acum propria platformă de date SAP HANA, care este cea mai rapidă linie de produse în continuă creștere. Față de soluțiile de generație veche, cum ar fi QuickBooks sau Sage ERP 100, are o performanță incredibilă. Nu veți experimenta niciodată corupția datelor datorită factorilor de mediu !

Abordarea software-ului SAP Business One oferă multe beneficia printre care:

Reducerea costurilor prin minimizarea cerințelor de instruire. Acesta include chiar și link-uri către videoclipuri online gratuite de training.

Căutare Companie – găsiți orice informație instant. Tastați un număr de factură și sistemul vă va arată unde apare în orice tranzacție.

Îmbunătățirea relațiilor cu clienții – atunci când angajați diferiți vă ajută clienții, dar cunosc toate conversațiile trecute, e-mailurile și tranzacțiile care au avut loc, clienții dvs. simt că vă pasă de ei.

Soluții specifice industriilor – SAP Business One are cel mai mare ecosistem de furnizori terți care au construit soluții pentru a acoperi aproape orice industrie din orice țară. Nicio altă soluție nu se apropie de această vastă comunitate bine testată, certificată și reglementată.

Concentrați-vă pe afacerea dumneavoastră și economisiți timp – Nu pierdeți timp încercând să folosiți și să înțelegeți software-uri complicate.

În concluzie, SAP Business One este o soluție ERP modernă, concepută pentru o implementare raționalizată și o rentabilitate rapidă a investiției (ROI). Este proiectat pentru a fi implementat rapid, ușor de susținut și adaptat procesului dumneavoastră de afaceri unic.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din