+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Workshop Serra Software – Training 4 Soft1

Workshop Serra Software – Training 4 Soft1

7 Mai, București

8 Mai, Brașov

 

În perioada 7-8 Mai 2019, am organizat un workshop pentru prezentarea noului nostru produs, Training 4 Soft1, atât în Brașov (Hotel Kronwell), cât și în București (Hotel Sheraton).

Ca urmare a analizei interne a problemelor care ajung la suport, din care rezultă faptul că 62% dintre acestea apar din cauza utilizării necorespunzătoare a soluției, precum și a numărului mic de utilizatori care intr-adevăr folosesc un procent ridicat din capabilitățile erp-ului ,  am considerat necesară pregătirea unor pachete de instruire pentru Soft1, după cum urmează:

  • Basic – determină o scădere a costurilor dumneavoastră cu aproximativ 40%
  • Avansat – scăderea costurilor cu 60%
  • Expert – scăderea costurilor cu 90%

Participanții au cunoscut trainerii noștri: Elena Furtună, Eugen Nedelcu, Cosmin Veștemean și Dragoș Jarcă, iar aceștia au prezentat programa de studii, precum și o selecție din ceea ce se va studia la fiecare modul.

Dacă încă nu sunteți siguri ce pachet de training vi se potrivește, puteți solicita o evaluare, pe care o vom organiza la unul dintre sediile noastre.

În cadrul workshop-ului am prezentat si portalul de training, www.trainingsoft1.ro, un produs în curs de realizare, care va conține tot know-how-ul nostru, reflectat îndeosebi printr-un număr impresionant de videoclipuri (250 până la finalul anului, dar îmbogățit constant), cât și printr-un forum de discuții ce se adresează tuturor utilizatorilor de Soft1 din România și nu numai. Dintre avantajele portalului, amintim accesul pe viață contra unei parole achiziționate per companie, și nu pentru fiecare user în parte. De asemenea, un videoclip redă o singură acțiune din Soft1, simplificându-vă astfel căutarea.

Mulțumim, încă o dată, tuturor participanților, și așteptăm înscrierea dumneavoastră la cursuri, accesând pagina aceasta.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din