+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Serra Custom: Evidența contractelor de leasing

Evidența contractelor de leasing

 

Modulul de leasing gestionează și urmărește operațiunile și contractele de leasing pe care compania le deține cu instituțiile financiare non-bancare.

În contract pot fi introduse datele generale ale acestuia (obiect, durată, valoare contract, valoare avans, valoare reziduală), scadentarul, precum și analiticile contabile.

Evidenta contractelor de leasing 1

Toate aceste informații vor ajuta ulterior la introducerea și urmărirea facturilor de leasing.

La introducerea facturilor de leasing, se va selecta contractul și rata la care se referă. Odată selectate, aplicația propune conturile analitice și valoarea ratei conform contractului. Chiar dacă factura este în lei, se va ține și rata în euro, pentru reevaloarea contului de 167.

Evidenta contractelor de leasing 2

După introducerea facturii, rata din scadentar va fi bifată ca și facturată. O rată facturată nu mai este propusă la selecții viitoare pe facturile de leasing.

În funcție de datele introduse, se pot identifica ratele scadente în viitor, precum și soldul contractului de leasing în valută și lei.

Toate conturile de leasing pot fi reevaluate la final de lună.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din