+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Dezvoltări Serra: Flux vânzare pentru magazine telefonie mobilă

Flux vânzare pentru magazine telefonie mobilă

 

Implementarea unui flux de vânzări pentru un magazin de telefonie mobilă presupune unele particularități, în lipsa cărora emiterea unei facturi nu ar fi posibilă în timp util. Astfel, lista de prețuri de vânzare, discounturile primite de client din partea companiei de telefonie mobilă, facturarea automată a unor produse suplimentare cum sunt cartelele SIM, depinde de tipul vânzării (Liber, Retenție, Abonament) și de tipul de abonament.

În acest proiect, a fost foarte importantă definirea corectă a abonamentelor, construirea unei interfețe ușor de folosit de către utilizatorul final și mai ales, aplicarea tuturor regulilor care compun prețul final de vânzare.

Faptul că această implementare a fost una de succes, este confirmat de durata lungă de exploatare a ERP-ului configurat de noi, de către compania IQ Box. Domeniul telefoniei mobile este foarte dinamic, dar echipa noastră a făcut față cu succes, tuturor cerințelor de modificare venite din partea clientului.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din