Business Intelligence - Serra Software

Business Intelligence

pentru o creștere accelerată

De ce să alegi Business Intelligence?

parallax background

Beneficiile utilizării a unei soluții BI

Soluțiile noastre Business Intelligence asigură procesarea și analizarea datelor într-o perioadă foarte scurtă de timp, prin integrarea optimizată, oferind utilizatorului informații actualizate despre stocuri, producție, creanțe, cash-flow, margini etc.


O soluție BI va oferi cu succes:

  • cuantificarea potențialului de optimizare a proceselor de afaceri;
  • măsurarea corectă a eficacității pentru acțiuni, decizii, predicții și scenarii "ce-ar fi dacă”;
  • eliminarea comportamentelor contraproductive;
  • creșterea integrității resurselor utilizate;
  • gestionarea unor procese care înainte păreau nemăsurabile;
  • lăsând zonele de ambiguitate create de valori diferite pentru aceiași parametri - în funcție de sursa de stabilitate și de rentabilitatea pe termen lung.


Ce soluții de Business Intelligence vă oferă SERRA Software?

SERRA SOFTWARE vă oferă servicii adaptate nevoilor dumneavoastră. O soluție pe care o oferim nu va impune niciodată nicio limitare a configurației pe care o doriți și a tipologiei informațiilor, deoarece suntem conștienți de faptul că doar dacă vă satisfac cerințele în mod corect și eficient, veți folosi zilnic aplicațiile pe care le construim și le furnizăm.Soluțiile noastre

Avem soluții clasice, dar și proceduri proprii, după cum urmează:

Tehnologii

Avem tehnologii preferate, mai exact cele de la Gartner - în top 3 mondial. Cu toate acestea, vom folosi întotdeauna tehnologia care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.Licențiere și prețuri

Suntem reselleri oficiali pentru anumite platforme BI de cea mai bună reputație pe piața mondială. Dacă achiziționați o platformă de la noi, vă vom asigura că vă vom oferi cel mai bun preț disponibil de pe piață.


De asemenea, dacă achiziționați platforma de la noi, vă veți califica pentru o reducere semnificativă aplicabilă sesiunilor de formare sau aplicațiilor pe care le construim pentru tine. Urmăriți campaniile noastre promoționale, astfel încât să profitați de cele mai bune oferte!

Contactează-ne!