Testimoniale

Ce spun oamenii despre noi

 • Cand ma gandesc la Serra Software, ma gandesc la inceputul colaborarii mele cu Pet Factory, o companie tanara, extrem de dinamica pe piata produselor destinate animalelor de companie, dar si complexa, cu activitati de productie, import, distributie si vanzari online. Povestea a inceput la jumatatea anului 2015, iar sentimentele legate de acea perioada sunt amestecate, pe de o parte entuziasmul inceperii unui nou proiect interesant si ambitios la Pet Factory, iar pe de alta, frustrarea, urmata de deznadejde, a imposibilitatii folosirii capacitatilor maxime a solutiilor software proaspat implementate. Dar cum, dupa orice furtuna, iese si soarele, iata ca a aparut la orizont Serra Software, o prima intalnire cu Calin Vlad, iar sperantele au aparut, crescut si s-au concretizat printr-un plan de diagnosticare si optimizare a proceselor, precum si implementarea de solutii personalizate in ceea ce priveste fluxurile operationale, in special cel logistic. In prezent, avem o colaborare buna, bazata pe o comunicare eficienta si promptitudine in rezolvarea problemelor sau dezvoltarea optimizarilor, iar perspectivele sunt incurajatoare.
  Nicu Popescu
  General Manager Pet Factory
 • Dupa aproape un deceniu de colaborare cu Serra, pot afirma ca am intalnit o echipa tanara, dinamica si armonioasa. Inca de la inceput am solicitat multe elemente personalizate in Softone si raspunsul celor de la Serra a fost mereu unul prompt, iar solutiile oferite ne-au ajutat in implementare si dezvoltare. Mereu ne-ati oferit solutii viabile, ati respectat termenele de executie si per total fiecare rezultat a fost unul pozitiv pentru noi.
  Andreea Veres
  Conrep
 • De prin 2010 deja simțeam că software-ul cu care gestionam business-ul nu ne mai ajuta. Nu vorbesc despre faptul software-ul nu avea aceste date, ci despre faptul că orice analiză era laborioasă și dura mult timp. De fiecare data când trebuiau analizate datele activității, care creștea de la an la an, atât în volum cat și în complexitate, apelam la tot felul de exerciții spectaculoase cu fișiere xls. Suportul din partea provider-ului era aproape inexistent. Am început implementarea Soft1 cu SERRA în 2013 și continuăm și astăzi să dezvoltăm varianta inițială cu aplicațiile pe care le solicită partenerii și piața în care ne desfășurăm activitatea. Scalabilitatea soluției, modul prompt și profesionist cu care SERRA reacționează la solicitările noastre și ale partenerilor noștri, ne face să ne dorim să continuăm să lucrăm cu această tânără și dinamică echipă. Ne este evident faptul că pot să facă mai mult și mai bine împreună cu noi.
  Ioan Craciunescu
  Quality Management MGT EDUCATIONAL SRL
 • Când mă gândesc la Serra Software, mă gândesc la rezolvarea multor probleme în companie. Pe parcursul implementării sistemului ERP, au apărut aspecte complexe din care s-au generat alte noi probleme. Dar pot spune cu onestitate că îmi place să lucrez cu echipa Serra și că am avut plăcerea să trecem peste multe împreună, găsind mereu soluții la problemele apărute. Colaborarea cu echipa Serra a fost bine-venită pentru Verla: am învățat să fim mai organizați, mai analitici și chiar mai eficienți. Credem că prin rezolvarea cerințelor noastre, au învățat și ei multe lucruri, care sunt sigur că vor crea plus valoare altor proiecte.
  Viorel Verzea
  General Director VERLA SRL
 • Colaborarea cu Serra Software este una foarte bună, un partener pe care te poți baza, un partener care în situații de criză a avut intervenții prompte și eficiente, făcând astfel posibilă revenirea la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Dinamismul de care au dat dovadă ne-a ajutat să optimizăm activitatea de zi cu zi. În ciuda solicitărilor noastre destul de îndrăznețe, echipa de dezvoltare a Serra Software a reușit să construiască module de raportare complexe și complete, rapoarte ce stau la baza tuturor deciziilor luate în planificarea activității zilnice. Prin personalizarea Soft1ERP cu ajutorul lor, am reușit optimizarea fluxurilor de producție și scăderea timpilor de răspuns, precum și un mai bun management al resurselor proprii.
  Daniel Ignat
  IT Director OSCAR DOWNSTREAM SRL
 • Proiectul implementat împreună cu Serra Software a fost o provocare pentru toţi cei implicaţi, datorită complexităţii activităţilor Verla. Am reuşit să formăm o singură echipa, astfel că toţi cei de la Serra alocaţi proiectului, au devenit după scurt timp consideraţi a fi colegii noştri. Răspunsurile prompte, deplasarea lor periodică la sediul nostru, deşi ne despărţeau câteva sute de kilometri, precum şi flexibilitatea de care au dat dovadă, au făcut din ERP-ul ales un produs potrivit specificului proceselor Verla. De 2 ani, colaborarea cu Serra ne-a ajutat să optimizăm fluxuri şi procese, atât prin activitatea promptă de suport, cât şi prin dezvoltările realizate şi update-urile propuse.
  Anca Ceteras
  Project Manager VERLA
 • "Am fost plăcut surprins când am descoperit că, spre deosebire de alte soluţii ERP, Soft1 are o particularitate esenţială: este flexibil. Se poate personaliza în funcţie de procesele fiecărei companii, fără a impune schimbări de management sau în organizaţie. Acest aspect a fost un factor decisiv în alegerea ERP." "Este intuitiv, iar utilizarea este ca o joaca." "Implementarea Soft1 a avut un impact major în optimizarea proceselor şi a resurselor din cadrul companiei. Aş putea spune că "gândeşte" şi dezvoltă business-ul în care este implementat." "Profesioniştii Serra Software sunt, fără îndoială, oameni dinamici, prompţi şi prietenoşi. La fel ca softul, şi ei sunt diferiţi: au spiritul acela de echipa, ca într-o familie."
  Aurelian Mocanu
  Project Manager Iek Electric
 • Propunerea tehnică a Serra Software a detaliat următoarele aspecte: analiza necesităţilor, dezvoltarea aplicaţiei software, implementarea şi testarea sistemului ERP, instruirea personalului care va utiliza produsul software implementat, instruirea personalului care va asigura mentenanţă, garanţia / mentenanţa aplicaţiei şi asigurarea funcţionarii permanente (asistenţa tehnică) a acesteia. Colaborarea cu experţii Serra Software a decurs perfect, atât pe perioada de implementare cât şi ulterior. Personal ultra-calificat, serios, implicat. Vorbim cu plăcere despre acest partener şi îl recomandăm ori de câte ori se iveşte prilejul.
  Codruța Adnana Acsinia
  ERAN C.A.T.T. S.R.L. Director
 • Zsolt SRL este prima companie cu capital românesc care a achiziționat și implementat platforma Soft1ERP încă din 2008. Suntem printre primele 5 companii care au utilizat Soft1, înainte de localizarea produsului în România. După un moment neinspirat în alegerea companiei implementatoare, am decis continuarea și finalizarea proiectului cu Aliat, actualmente Serra Software. De la începutul anului 2009 avem un parteneriat solid cu această echipă și reușim să întreținem și să dezvoltăm aplicația așa cum ne dorim. Au trecut 9 ani. Datorită lui Zsombor Zsuffa și echipei lui, am reușit să salvăm mult timp și bani care păreau la un moment dat pierduți.
  Ernest Szasz
  General Manager Neoglass SRL, Zsolt SRL
 • Fiind o companie cu un domeniu de activitate complex, care include atât proiectare, execuție, producție cât și comerț am avut nevoie de un sistem de gestiune care să ne ajute să ținem sub control toate aceste activități și să creăm un sistem informațional prin care să putem interconecta aceste departamente. Ceea ce ne place la sistemul Soft1 este că poate fi personalizat conform nevoilor și cerințelor noastre, pentru a putea lucra așa cum ne-am propus și așa în așa fel încât să fie facil utilizatorilor. Deși inițial sistemul a fost achiziționat doar cu funcționalitățile de bază, de-a lungul colaborării noastre, echipa Serra Software a fost foarte receptivă la solicitările noastre și au încercat să ne ofere cele mai bune soluții pentru diferite scenarii. În prezent colaborăm pentru dezvoltarea modulelor de producție pentru care soluțiile oferite vor fi de mare ajutor pentru urmărirea fluxului de producție. Profesionalismul de care a dat dovadă echipa Serra Software pe parcursul colaborării noastre ne dă încredere în faptul că produsul final remodelat va fi unul satisfăcător pentru noi, astfel încât să obținem o imagine clară asupra fluxului de produse.
  Geczi Lenke
  Responsible for Soft1 development
 • Serra Software e o companie elegantă constituită din oameni tineri, inteligenți și dinamici, curioși, plini de imaginație și extrem de hotărâți. O pot considera ca soluție ideală de implementare și modulare al unuia din cele mai suple și mai puternice sisteme ERP disponibile pe piață - Soft1. Am admirat întotdeauna soluțiile tehnice prietenoase cu operatorii de date, dar iuți și eficiente în a emite informațile necesare în acele situații care obligă la decizie de moment. Recomand Soft1 și recomand Serra Software în această pădure a alternativelor. Chiar dacă pare ușor romanțat pentru alegerea cea mai bună, nu există întotdeauna indicii. Și mai ales nu există două drumuri. Unul singur este corect. A merge pe drumul corect înseamnă a ajunge imediat, a merge pe drumul greșit înseamnă a te chinui la nesfârșit.
  Lăcrămioara Mușat
  Seductive Advertising SRL Consultant
 • Îmi face plăcere să recomand servicii și soluții software ERP ale Serra Software SRL. În calitate de Director General al Cosmos Mobile, în ultimii șase ani am avut o colaborare cu Andreea Necula, Product Manager la Serra Software SRL, iar echipa noastră de vânzări și contabilitate a reușit să realizeze numeroase proiecte cu un real succes. Fără îndoială, compania oferă servicii de cea mai bună calitate și soluții software extrem de eficiente și, îi considerăm unul dintre cei mai valoroși parteneri. Echipa Serra Software SRL este întotdeauna preocupată de serviciul profesional oferit clienților săi și de serviciile companiei, de ex. Soluțiile de afaceri IT, dezvoltarea de software, modulele de întreprindere personalizate sunt întotdeauna de o calitate excelentă. În afară de profesionalism, punctualitatea cu privire la livrarea la timp a proiectelor desemnate și cunoașterea domeniului de afaceri, aș putea adăuga o notă remarcabilă în materie de afaceri, care este atât de necesară pe acest segment. Performanța echipei Serra Software în compania noastră este un bun indiciu cu privire la modul în care ar funcționa în alte țări, și cred cu tărie că va fi un atu extrem de pozitiv ca partener pentru orice tip de firmă. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.
  Michalis Kontos
  General Manager Cosmos Mobile S.R.L.
 • Vă mulțumesc pentru flexibilitatea oferită! Acum putem spune și noi că avem un parteneriat pe care să ne bazăm. Lucrurile au început să prindă contur, iar feedback nostru este unul pozitiv.
  Paul Stancu
  Executive Director Maroza Natural
 • Am căutat o soluţie ERP de top, reprezentativă, care să permită dezvoltarea cerinţelor specifice domeniului în care activăm. După aproape doi ani de utilizare, suntem convinşi că am făcut o alegere oportună, sistemul dovedindu-se extrem de stabil, flexibil şi adaptat nevoilor noastre.
  Radu Dinescu
  General Secretary UNTRR S.R.L.
 • Tane Ghioarca
  Lucrez cu oamenii din echipa Serra din 2006, în special cu Andreea Necula. Am implementat al doilea sistem ERP, dar am păstrat partenerul și sunt convins că am procedat corect. Serra Software mi-a propus soluția Soft1ERP ca fiind foarte flexibilă și cu un raport bun calitate-preț. Încrederea în această echipă și în faptul că pot duce la bun sfârșit un proiect complex ca al nostru, ne-a determinat să începem implementarea în anul 2012. Acum, beneficiind de o soluție ERP matură în care operează peste 160 de utilizatori, putem fructifica și avantajele soluției de business intelligence, dezvoltată și implementată tot împreună cu cei de la Serra Software.
  Tane Ghioarca
  Administrator OSCAR DOWNSTREAM SRL


Partenerii noștri

Companiile care au încredere în serviciile noastre